3 Digge Drinker

Skumvær

  • 2 cl akevitt (med et dempet karvepreg)

  • 1 cl anissirup*

  • 2 cl gul grapefruktjus

  • 1 cl Cold Pressed 100% Sitron

  • 1 cl eggehvite

  • en dæsj orangebitter

  • isbiter  

* Anissirup: Rist tre stjerneanis i en kjele for å frigjøre aroma, på medium varme – men så det ikke svir seg. Tilsett en kopp vann og en kopp sukker og la det koke opp. La laken trekke på svak varme i et par minutter, fjern stjerneanisen og avkjøl før bruk.

Garnityr: To sitronskiver

Dette gjør du: Legg alle ingrediensene, utenom isbiter, i en cocktailshaker. Har du ikke en cocktailshaker kan du bruke et brukt, stort syltetøyglass. Sett på lokket og rist i 16 sekunder. Tilsett isbiter til det er to tredjedels fullt, og rist hardt i 16 sekunder. Sil drinken med en hawthornsil, eller kaffesil, over i et avkjølt old fashionedglass. Tilsett nye isbiter og to tynne sitronskiver.

Glass: Old-fashioned

 

Mojito

  • 4 cl lys rom

  • 1 cl limejus

  • cirka 12 mynteblader

  • 2 teskjeer med brunt sukker

  • 9 cl sodavann*

  • knust is

*Sodavann er vann med kullsyre.

Garnityr: 1 stilk med mynteblader

Dette gjør du: Til denne drinken trenger du en ”muddler”. En ”muddler” er et verktøy du bruker til å mose eller knuse saft ut av frukt og bær med. Har du ikke en ”muddler” kan du bruke en spiseskje. Hell alle ingrediensene, unntatt sodavannet, i et highballglass. Mos ingrediensene. Fyll på med knust is og hell sodavannet langs innsiden av glasset – da holder kullsyren lengre. Rør lett med en skje. Du kan også lage din egen versjon ved å tilsette basilikum, rips eller tranebær – i stedet for mynteblader. Pynt med en stilk med mynteblader og server.

Glass: Highball glass

 

Fauxmosa

  • 9 cl sitronbrus

  • 2 cl Cold Pressed 100% Lime

  • 4 cl Cold Pressed 100% Appelsin uten fruktkjøtt

Garnityr: En skive appelsin

Dette gjør du: Denne drinken bygges. Fyll limejuicen i et champagneglass. Hell deretter i brusen, på langs innsiden av glasset – på den måten holder kullsyren lengre. Hell tilslutt appelsinjuicen sakte i glasset, med en spiseskje, slik at det ikke skummer så mye. Pynt med en appelsinskive og server.

Glass: Champagne

 

Visste du at

Cold Pressed er tilgjengelige for kjøp fra ASKO-servering og Odd Langdalen.

Eivind Holum

About Eivind Holum:

Graphic & Web Designer

– based in Oslo.

Eivind Holum creates visual profiles, websites and hand made illustrations for corporations, entrepreneurs and individuals in Oslo that wants to create a powerful brand and thriving business.

Eivind J. Holum is an art director, graphic designer, and web designer. I provide premium visual identity work, logo designs for corporations and individuals. I can deliver everything within the graphic design category such as print, logos, visual profiles, brand guides as well as illustration and web design. My career in graphic design began with an interest in drawing by hand at a young age, I have always been fascinated with illustration and drawing, therefore graphic design and illustration was a natural path for me. I usually work for small to medium corporations who needs an hands-on approach that swiftly goes from ideation to execution.

https://eivindholum.com
Forrige
Forrige

Nå kommer Cold Pressed i 1-liters flaske!

Neste
Neste

Hvorfor Cold Pressed?