
Lemonader
& Mocktails
Hylleblomstlemonade
60 cl Hylleblomst Monin
40 cl Cold Pressed sitronjuice
400 cl vann
(bruk kullsyrevann for en mer forfriskende og sprudlende lemonade)
Garnityr: 10-20 skiver Fruit Garnish Sitron og noen kvister fersk mynte
Rabarbralemonade
60 cl Rabarbra Monin
40 cl Cold Pressed sitronjuice
400 cl vann
(bruk kullsyrevann for en mer forfriskende og sprudlende lemonade)
Garnityr: 10-20 skiver Fruit Garnish Sitron
Rabarbra- og hylleblomstlemonade
20 cl Hylleblomst Monin
40 cl Rabarbra Monin
40 cl Cold Pressed sitronjuice
400 cl vann
(bruk kullsyrevann for en mer forfriskende og sprudlende lemonade)
Garnityr: 10-20 skiver Fruit Garnish Sitron
Rabarbra-mojito
60 cl Rabarbra Monin
40 cl Cold Pressed limejuice
400 cl kullsyrevann
Garnityr: 10 skiver Fruit Garnish Lime og 10 hele kvister med mynteblader
Viktig: Rør godt rundt i beholderen slik at mynten frigjør smak!
1 servering lemonade
1 glass med is og sugerør
3 cl valgfri Monin
2 cl Cold Pressed sitronjuice eller limejuice
20 cl vann (bruk kullsyrevann for en friskere opplevelse)
Garnityr: 1 skive Fruit Garnish Sitron eller Lime