Lemonader
& Mocktails

Hylleblomstlemonade

  • 60 cl Hylleblomst Monin

  • 40 cl Cold Pressed sitronjuice

  • 400 cl vann
    (bruk kullsyrevann for en mer forfriskende og sprudlende lemonade)
    Garnityr: 10-20 skiver Fruit Garnish Sitron og noen kvister fersk mynte

Rabarbralemonade

  • 60 cl Rabarbra Monin

  • 40 cl Cold Pressed sitronjuice

  • 400 cl vann
    (bruk kullsyrevann for en mer forfriskende og sprudlende lemonade)
    Garnityr: 10-20 skiver Fruit Garnish Sitron

Rabarbra- og hylleblomstlemonade

  • 20 cl Hylleblomst Monin

  • 40 cl Rabarbra Monin

  • 40 cl Cold Pressed sitronjuice

  • 400 cl vann
    (bruk kullsyrevann for en mer forfriskende og sprudlende lemonade)
    Garnityr: 10-20 skiver Fruit Garnish Sitron

Rabarbra-mojito

  • 60 cl Rabarbra Monin

  • 40 cl Cold Pressed limejuice

  • 400 cl kullsyrevann
    Garnityr: 10 skiver Fruit Garnish Lime og 10 hele kvister med mynteblader

Viktig: Rør godt rundt i beholderen slik at mynten frigjør smak!

1 servering lemonade

  • 1 glass med is og sugerør

  • 3 cl valgfri Monin

  • 2 cl Cold Pressed sitronjuice eller limejuice

  • 20 cl vann (bruk kullsyrevann for en friskere opplevelse)
    Garnityr: 1 skive Fruit Garnish Sitron eller Lime