Pedro Passos – Barsjef

Pedro Passos er barsjef på BA3 - en av Norges travleste og mest anerkjente cocktailbarer. Vi møtte ham for å snakke om hvordan BA3 - som serverer flere enn 2000 cocktails om dagen (!) - er i stand til å opprettholde den høye kvaliteten de er kjent for på sine drinker, i en hektisk atmosfære.

Hvem er du?
Jeg heter Pedro og er 29 år gammel. Jeg flyttet til Norge fra Portugal for ca 3,5 år siden og har vært barsjef på BA3 siden begynnelsen av 2022.

Hvordan opprettholder dere kvaliteten på drinkene i en så travel bar?
Vi forbereder oss svært godt ved å «pre-batche» så mye som mulig. Det er lagt ned mye arbeid i å perfeksjonere oppskriftene og vi jobber kontinuerlig med å opprettholde kvaliteten. For å sikre rask og god service er glassene våre også forberedt med isblokker og oppbevares i fryseren. Når en drink bestilles, blander vi alkoholen med vår pre-batch og legger til Cold Pressed Juice eller nylaget kaffe. Vi pynter deretter drinkene slik at det ser flott ut når det serveres. For maksimal friskhet er det viktig at juicen og kaffen tilsettes rett før servering. Denne metoden gjør oss i stand til opprettholde en høy standard selv når stedet koker!

Hvorfor bruker du Cold Pressed Juice?
Cold Pressed er best! Det er så enkelt som det. Og ettersom vi streber etter å servere de aller beste cocktailene, er det kun de beste ingrediensene som benyttes. Kundene våre kan definitivt merke forskjellen! Jeg har aldri forstått hvorfor noen barer tar inn dyre alkoholmerker og blander det med juice av dårlig kvalitet.

Hvilke er de mest populære cocktailene på BA3?

  • Whisky Sour

  • Moscow Mule

  • Pornstar Martini

  • Amaretto Sour

  • Espresso Martini

Samt våre signaturdrikker Flamingo og Ichika Sour


Visste du at?

Cold Pressed Juice er spesielt utviklet for drinker og matlaging, og vi er veldig stolte av at mange av Norges mest anerkjente restauranter, hoteller og barer er blant våre kunder.

Valdemar Lundh