Møt Øyvind Bøe Dalelv - Verdensmester i tapas

Øyvind er født i Bodø og er en av Norges mest profilerte kokker. Han er tidligere landslagskokk og har deltatt i en rekke konkurranser, blant annet har han vunnet VM i Tapas og NM i kokkekunst. I dag er han sjefskokk på Michaels i Oslo samt eier av Flamme Burger. Øyvind har brukt Cold Pressed Juice i flere år, og vi benyttet muligheten til å stille ham noen spørsmål da vi var innom Michaels:

 
 

Hvorfor bruker du Cold Pressed Juice? 

Først og fremst: Det er et strålende produkt som smaker fantastisk! Det reduserer både tilberedelsestiden og bidrar til å holde kjøkkenet rent og ryddig. I tillegg hjelper den lange holdbarheten oss med å holde svinnet på et minimum. Vi sparer penger og kundene er fornøyde.

 

Hvilken av våres juicer er din favoritt?

Appelsinjuicen er den beste juicen jeg noengang har smakt, men på kjøkkenet bruker vi mest sitron og lime.

 

Har du noen tips til andre kokker til hvordan de kan bruke vår juice?

Det er viktig å finne balansen mellom salt, pepper, smør og ikke minst syre. Prøv å lage en ceviche på torsk eller kveite der du marinerer den i limejuice, litt sesamolje og grønsaker, så får du utrolig frisk og deilig smak på den. 


Visste du at?

Vi henter de beste fruktene fra hele verden. Dette gjør at vi klarer å opprettholde samme høye kvalitet året rundt.

Valdemar Lundh