Møt Jesper Hjelm - Cocktail maestro og bareier

Jesper er daglig leder og medeier av F6 i Oslo, en intim cocktailbar i hjertet av Frogner, midt i det yrende utelivet ved Solli Plass. Han har bred erfaring fra utelivsbransjen i både Norge og Sverige.

 
 

Hvorfor bruker du Cold Pressed Juice?

Vi begynte å bruke Cold Pressed i 2019. Før dette presset vi alt selv selv, men det tok veldig mye tid og det ble mye svinn, og kundene ble sittende og vente på drinkene sine.

Etter å ha undersøkt alle alternativer til å presse selv, falt det naturlige valget på Cold Pressed Juice fordi produktene var overlegent best på smak og holdbarhet. Både ansatte og kunder har siden vært svært fornøyde.

Hvilke(n) av våre juicer er din favoritt?

I baren brukes mest Sitron og Lime i våre drinker, men ingefærjuicen er også fantastisk.

Har du noen tips til andre bartendere på hvordan de kan bruke vår juice?

Det er forskjell på juice og juice... Cold Pressed Juice smaker som om du har presset den selv og fungerer perfekt i drinker. Test selv og du forstår hva jeg mener.


Visste du at?

Når vår juice er tappet over på flaske går den gjennom HPP-prosessen (eksponeres for svært høyt trykk). Dette gir juicen en holdbarhet på opptil 50 dager uten å påvirke næringsverdiene eller gi utslag på smaken. 

Eivind Holum