3 DeIlige sommerdrinker

 

Ginger Daiquiri Cocktail

Dette trenger du:

4cl lys rom, 3cl Cold Pressed 100% Lime, 1cl honningsirup, 1cl sukkerlake*, 1cl Cold Pressed 100% Ingefær, isbiter.


Garnityr: 1 tynn skive ingefær som garnityr.

* Honningsirup: Bland ut like deler akasiehonning med like deler varmt, nykokt, vann. Avkjøl før bruk.

* Sukkerlake: Kok opp en kopp sukker med en kopp vann. Rør med en skje til det løser seg opp og avkjøl før bruk.

Slik gjør du: Legg alle ingrediensene i en cocktailshaker og fyll opp med isbiter til det er to tredjedels fullt. Sett på lokket og rist hardt med isbiter i 16 sekunder. Sil drinken over i et avkjølt cocktailglass. Server drinken med en nyskjært ingefærskive, over kanten på glasset, som garnityr.


 

Whisky Sour

Dette trenger du:

3cl Whisky (ikke røykpreget), 1,5cl Cold Pressed 100% Lemon, 1,5cl sukkerlake*, 1 dæsj orange bitter, 1cl eggehvite, isbiter.


Garnityr: 1 sitronskive og eventuelt et cocktailbær.

* Sukkerlake: Kok opp en kopp sukker med en kopp vann. Rør med en skje til det løser seg opp og avkjøl før bruk.

Dette gjør du: Legg alle ingrediensene i en cocktailshaker og fyll opp med isbiter til det er to tredjedels fullt. Sett på lokket og rist hardt med isbiter i 16 sekunder. Sil drinken over i et avkjølt old fashionedglass. Server drinken med fersk is og en sitronskive som garnityr.


 

Margarita

Dette trenger du:

4 cl tequila (ulagret type), 2cl Cold Pressed 100% Lime,
2cl sitruslikør, isbiter.


Garnityr: Saltkant*

*Saltkant: Før en limeskive over kanten på glasset. Dynk glasskanten i salt – slik at saltet setter seg.

Dette gjør du: Legg alle ingrediensene i en cocktailshaker og fyll opp med isbiter til det er to tredjedels fullt. Sett på lokket og rist hardt med isbiter i 16 sekunder. Sil drinken over i et avkjølt cocktailglass. Server drinken, uten isbiter, med saltkant.


 
 

Visste du at?

Du kan kjøpe Cold Pressed Juice fra: Odd Langdalen, ASKO, Germann Vervik & Måkestad

Valdemar Lundh